Post by martdismaponi on Feb 8, 2022 20:14:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neskončni zlati hack ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Oglasi, oglasi in še več oglasov. Novi znaki so nagrajeni samo z oglasi in dane kvote so popolnoma netočne, realno imate manj kot 1% možnosti, da dobite novega lika. Igra bi lahko bila zabavna, če bi lahko igrali več kot 10 sekund, ne da bi videli oglas.
Mislim, da mi je Gabe všeč, vendar je toliko hroščev, da je težko reči. Običajno se sploh ne naloži, ko zamrzne med nivoji in moram zapreti aplikacijo in jo dvanajstkrat poskusiti znova odpreti.
Igra mi je res všeč, je zabavna, tudi če se malo ponavlja. Ampak preveč dodatkov. Plačal bi za brezplačno različico za dodajanje, če bi jo imel.
Rad bi tej igri dal 5 zvezdic, na žalost igram igro že nekaj časa in zdi se, da ne morem dostopati do trgovine ali likov, navedenih v posodobitvah ali opisu igre. Po VSAKO ravnjo so oglasi, ki na trenutke izčrpajo in odstranijo element zabave. Ali obstaja kakšna rešitev za to?
To je zelo dobra igra, vendar bi se brez razloga naključno izklopila ali pa bi se zataknila na nalagalnem zaslonu
Jaz ljubim to igro! Ne samo, da ima izjemno osnovno igranje in grafiko, ravni so tudi zelo kratke in jim vsakič sledijo oglasi, kar pomeni, da oglas gledate vsakih 30 sekund. To vam omogoča, da odkrijete več iger, ki so morda bolj vredne vašega časa! Všeč mi je katera koli aplikacija, ki bi žrtvovala svojo integriteto, da bi me seznanila z drugimi aplikacijami, v katerih bi lahko užival. Če iščete mobilno igro, s katero bi se lahko zasvojili, vas ta igra lahko predstavi. To je kot tinder za mobilne igre!!
Odlična igra, vendar jo dodatki ubijejo. Niti ni načina za nakup iz oglasov in bil bi pripravljen, da bi bilo tako dobro ... pospešeno.
Dobra igra, ampak oglasi. Igrano ehhh, 2 minuti. Prvi dve ravni brez oglasov. Naslednji dve ravni sta potrebovali 10 sekund za premagovanje vsake in nato po 15 sekund oglasov. 20 sekund igra igra 30 sekund oglasi, prvih nekaj minut igre. Če so ravni tako kratke na vsaki dve ravni za oglase, seveda, vendar ne bodo bombardirane v prvih nekaj ravneh, ki jih je tako enostavno premagati. Želim igrati igro, ne pa gledati še eno prekleto igro, za katero nimam nobenega interesa.
Pravzaprav ne maram iger prikritega ubijanja, zato sem morda to jaz, ki pretirano analiziram to igro, vendar mi je všeč ta igra in družba, ki izdeluje te igre z aplikacijami za mobilni telefon, ki se srečujejo na indukciji, ki je res jebeno dobra, zlasti njihova ostrostrelska igra tudi jaz jo imam. Rad bi rekel, da je to odlično podjetje za mobilne telefone, čeprav ni kot vrhunska grafika, samo veš, da iščeš like, ampak je v redu, igra je dobra za igro je super, zanič ti v Jaz ponavadi igram to približno 3 dni
Tej igri želim dati pet zvezdic, res to počnem. To je preprosto, a zelo zabavno! Zanjo bi bil pripravljen plačati nekaj dolarjev... Toda zaradi nenehnih oglasov to igro skoraj ni mogoče igrati. Želim si, da bi lahko samo kupil igro in se ne ukvarjal z njimi. Morda bo nekega dne ta igra vredna vašega časa, a zaenkrat je to le simulator AD.
Predpostavka igre je preprosta in zabavna, povzpnete se navzgor kot stealth mojster morilec, ki ubija pogodbo do pogodbe. Sovražniki so včasih tako ohlapni in pametni kot ragdoll. Orožje je raznoliko in tudi komično. Razporeditve nivojev se ponavljajo, težava pa ostaja enaka. To je lahka, priložnostna igra s preprostim prikritim ugankanjem z zabavnimi liki, a morda preveč preprosta, da bi se prikradel. Nasvet Pro Stealth Master: Edina stvar, ki je v tej igri ne morete pritiskati, so oglasi.
To je zabavna igra, vendar so v bistvu vsi oglasi brez možnosti, da bi jih obšli. Brez polne različice nič! To je zame zelo neumno. 2 zvezdici
Malo je bilo zabavno. Nato sem nadaljeval z igranjem, da bi poskušal dobiti Sama in Nightbat. Prešel sem preko 100 stopenj in jih nisem dobil. Nič več zame hvala
Igra je preprosta in zabavna, vendar je količina oglasov nora. Ne pridete niti skozi celoten krog in ste si ogledali 3 oglase, ki so vsi dolgi. Ni razloga, da bi to igrali tako, kot je.
Odlična igra, a zaradi oglasov je neznosna. Za odstranitev oglasov bi se plačalo, vendar ni možnosti. Zaradi oglasov med posameznimi ravnmi je igranje zelo frustrirajuće, saj so ravni kratke.
Igra ima oglas po vsaki posamezni ravni in zdi se, da vsaka raven traja manj kot 30 sekund. Zdi se, da se nekateri oglasi preprosto zlomijo in vam ne dovolijo, da se vrnete v igro, kar naprej sem pritiskal na gumb x, vendar me je kar naprej vodilo v trgovino z aplikacijami. Ni mi všeč, da samodejno ubija sovražnike, raje bi jih ubil ročno.
Določenih znakov je skoraj nemogoče dobiti. Odstotek verjetnosti, da boste dobili like, je očitna laž. In ni drugega načina, da pridobite like, razen mletja ravni, možnosti, da se liki pojavijo, in nato gledanja nekaj oglasov za majhno priložnost, da dobite like. Izčrpava. Igranje, če je dovolj zabavno, razen tega, če se ponavlja
Stealth Master: Assassin Ninja 액션 vpd
Zaključen prvi dve ravni brez oglasov in oglasov.. upravljanje predvajalnika je gladko.. ni tako slabo..
Bilo je v redu, vendar sem ves čas navdušen nad oglasi in dodaj, da se v igri denar, zaslužen na nivojih, lahko uporabi za nadgradnje v stolpu, ker imam majhno količino iger in nizko raven interneta/wifija in je včasih edini način, da lahko mineva čas.
Cool Igra mi je zelo všeč
Lahko bi bila odlična igra. Toda na žalost je zgrajena izključno za potiskanje oglasov. Oglasi po vsaki stopnji. Nič drugega kot oglasi. Ne igraj.
To je res dobra igra, všeč mi je ideja, vendar mi ni všeč, da po vsaki misiji, ki jo končate, je dodatek. Lahko ga vsaj zmanjšate na 1 na vsake 4 misije ali tako.
V redu je, toda orožje v igri je smeti. Samostrel in ostrostrelna puška naredita enak doseg IN škodo kot druga orožja, vendar sta nekoliko počasnejši za streljanje. Všeč mi je, da imajo različne sposobnosti. Moral bi spremeniti orožje, da bo igra bolj zanimiva. In morda, preden greste na raven, imate gumb za nakup stvari za nadgradnjo svojega arzenala. In gnusna kot sposobnost stražarja je smeti.
Želim si, da bi jo lahko kupil, da bi imel brez oglasov, vendar menim, da je med petimi najboljšimi iger, ki sem jih igral na mobilni napravi
To je skoraj odlična igra! Ravni so nekoliko monotone in veliko je oglasov, a kljub temu ne morem nehati igrati te igre, ko se moram sprostiti.. kontrole so super! Kamor koli postavite prst, postane krmilna palica. Zelo intuitivno in tega še nisem videl.. Je preprosto zabavno..
Za zmago moraš dobiti denar, vendar porabiš več, kot jih dobiš, oni morajo dodati več denarja in več zabave, ker je bilo isto, ko sem začel.
Res zabavna igra z GROZNO vsiljivimi oglasi. To je luštna majhna prikrita igra, ki je zelo zabavna, četudi nekoliko enostavna. Edini problem so oglasi. Na dnu je *ves čas* velika pasica, prav tam, kjer bi jo lahko po nesreči zadel. Toda poleg tega boste prejeli oglase na vsakih nekaj nadstropij, vsako nadstropje pa je dolgo le minuto. Poleg tega morate gledati oglase, če želite uporabiti posebno orožje vsakega znaka ali pridobiti nove like.
To je zabavna igra. A na žalost se je takoj, ko sem prešel drugo stopnjo prve stopnje, pojavil oglas. In mislil sem v redu, nič hudega. Morajo nekako zaslužiti, kajne? Ker je brezplačna igra brez nakupov v aplikacijah. Kar je mimogrede super. Toda naslednji del je imel oglas. In naslednji. In potem sem ugotovil, da je VSAK, ko dokončaš nadstropje, oglas. Postane precej nadležno. In nekako pretirano. Ko pa se bo to spremenilo, bom zagotovo spet igral.
Kako lahko narediš nekaj zanimivega zanič v manj kot eni minuti. Oglasi. V 1 minuti po odprtju igre.
Ta igra je zabavna, še vedno ima nekaj napak in veliko in veliko oglasov
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Clima eebt
Lahko bi bila tako zabavna igra, vendar so oglasi prepričljivi. Obvezen oglas po vsaki stopnji postane moteč, ko je časa za oglas več kot časa igranja. Mislim, da oglasi niso dobra ideja, če tudi dobesedno ni možnosti 0,99 za njihovo odstranitev. Drugo veliko vprašanje je očitno laganje o stopnjah padca. Kako je toliko ljudi doživelo, da so desetkrat izpustili 60-odstotno stopnjo padca, pri čemer ni bil zabeležen niti en uspeh. Mislim, da so stopnje napihnjene za približno 40 % ali več. Popravite oglase, popravite cene prosim.
Prav zabavno. Toda NAPUHNI z DODATKI imate dobesedno približno 30 sekund igranja igre za 30 sekund dodajanja. Raje plačam 2,00 $ in kupim tvojo igro. Izguba časa!
Zabaven koncept, vendar zaradi velike količine oglasov skoraj nemogoče uživate. Ne morete dokončati niti ene misije, ne da bi vas obstrelili z vsaj tremi oglasi.
Stealth Master: Assassin Ninja ઍક્શન eai
Všeč mi je, redko je moteča in igra je neverjetna, a ko poskušate kupiti stvari, so zelo drage, zato bi edina stvar, ki bi jo spremenil, je to. In kot brez dodajanja tudi neverjetno
Ima veliko potenciala. Veliko zruši. One plus 8 5g se zruši prek wifi-ja ob zagonu. Všeč mi je igra. I. Nekaj edinstvenih dreves za napajanje bi bilo kul. nekaj zgodbe z misijo. Prilagajanje likov bi lahko bilo zabavno. Oglasi so neverjetni, ne da bi kliknili dodatne oglase (čeprav mi je všeč možnost izbire ogleda oglasa zaradi valute ali druge priložnosti). Vsekakor sem radoveden, da spremljam razvoj te igre. Zmedena zaradi hitman desfuise. Zdi se, da ne naredi ničesar. Še vedno ustreljen
To se zgodi, ko razvijalci dajejo prednost zaslužku pred uporabniško izkušnjo. Stopnje so dolge približno 10 do 15 sekund, oglasi so dolgi od 30 do 45 sekund in se prikažejo skoraj na vsaki ravni, pri večini nadgradenj in ob nagradah za šefa. To je rotator oglasov/generator denarja, preoblečen v igro. Na žalost se sama igra zdi, da bi lahko bila zabavna, toda če moram to igro igrati v letalskem načinu, da bi vsaj malo užival, je očitno problem. Kakšna izguba potencialno dobre igre ... Odstranjeno ...
Ta igra je dobra igra z vsemi smešnimi načini, kako slabi fantje umirajo, toda ko naredite novo posodobitev, lahko morda dodate junaka z revoverjem, ker mi je všeč učinek metanja, ki ga ima.
Dober koncept, vendar mislim, da ne bi smel gledati oglasa po vsakem nadstropju, ko traja približno 5 sekund, da dokončam enega